asko syksy.jpeg

Asko Nummela

Tantrakonsultti, hoitaja ja kouluttaja 

Toimialueena: Forssa, Helsinki, Suomi. Myös kotikäynnit.

Esittely:
Asko on positiivinen, elämän myönteinen ja avarakatseinen henkilö, jonka opetustyyli on innostavaa ja humoristista.

Asko on toiminut tantran parissa vuodesta 2002 lähtien jolloin Asko perusti Tantra Clubin. Hän on auttanut monia löytämään oman seksuaalisuutensa ja vapautumaan estoista.

"Moniorgasmisuuden oppiminen ilman energiaa vievää siemensyöksyä on ikääntyvien miesten todellinen HELMI, aarre josta jokaisen miehen olisi hyvä tietää ja saada käytännön kokemusta.” -Asko toteaa.

Asko omaa moniorgasmisuuden taidon vuosien harjoittelun tuloksena ja haluaa jakaa tuota kallisarvoista tietoa muillekin.

Orgasmien kokemisen voimistaminen ja pitkittäminen tuovat parisuhteeseen todellista onnellisuutta, jonka eteen kannattaa nähdä hieman vaivaa. Elämä palkitsee tässä suhteessa ruhtinaallisesti ja sitä enemmän mitä vanhemmasta miehestä on kysymys.

On ollut suunnaton ilo saada kohdata asiakkaita 16 eri maasta ja kulttuurista. Kuitenkin olen saanut huomata tyytyväisiä asiakkaita ympärilläni, vaikkei englanninkielen taitoni suinkaan ole kovinkaan kummoiset.” -Asko kuittaa.

Tervetuloa tutustumaan tantraan ja sivuston ainutlaatuiseen tarjontaan. Täältä löydät ennen kaikkea mielenkiintoisia tantrapalveluita, konsultaatioita, hoitoja ja hierontoja, sekä koulutuksia. 

Teen hoitoja ja konsultaatioita Forssan lisäksi myös Turussa sopimuksen mukaan. Mahdollisuus myös parihierontaan, jolloin saat hierontaa naiselta ja mieheltä samaan aikaan.

Soittele numeroon 040 526 0713, niin katsotaan sopiva päivä ja aika tapaamiselle.

Lue tantrablogista tai MTV Uutisista lisää Askon ajatuksista skrollaamalla alaspäin.

jenna036 iso.jpeg

Jenna 38 v. hierojatar

Tantrahierojatar

Olen 38 -vuotias Suomalainen Tantrahierojatar Jenna ja aloittelen nyt uutena työntekijänä Forssassa.

Kokemusta minulla on kuitenkin alalta ehtinyt kertyä jo vuosia. Olen erikoistunut miesten eroottiseen hierontaan ja yhdessä Askon kanssa hieromme, myös pariskuntia.

Hieronnassa sinun tehtäväsi on vain olla ja nauttia. Voit olla hiljaa tai mikäli mielesi tekee avautua, niin olen hyvä kuuntelija ja minun kanssani voit keskustella arkailematta vaikeista tai erikoisistakin asioista.

"Kokenut 38-vuotias hierojatar, jolla on kokemusta ja avoin erityistoiveille.” -Jenna

Hieronnan suhteen olen avoin erityistoiveille, jos esimerkiksi haluat kokeilla eturuhashierontaa tai haluat hieronnan painottuvan erityisesti johonkin alueeseen.

Hieron kauniissa eroottisissa vaatteissa niin, että saat samalla hiukan silmänruokaa. Erityisesti ihailua ovat herättäneet F-kuppikoon rintani ; )

Hieronta tapahtuu hierontapöydällä miellyttävässä lämpötilassa.

Minulta saa, myös myöhäisiä ilta-aikoja sillä työskentelen klo 10-23.00.

Hinnat: 30 min 100€, 60min  180€ ja 90min 250€

Jenna on Forssassa ke 23.9.2020 klo 12-21 välisenä aikana. 

Hierontaa saa myös tilauksesta 60 ja 90 min. aikoihin, sekä parihierontaan. Kysy lisää!
 

Ajanvaraukset hoituvat soittamalla Askon numeroon 040 526 0713. 

fotolia_sopimus.jpeg

Tule tiimiin

Tao- ja tantrahieroja
Yhteistyökumppani
Toimitiloja vuokrataan


Etsimme:

1. Haemme koulutettavia tantrahierojia eri puolille Suomea avattaviin kohteisiin.

2. Etsimme yhteistyökumppaneita tantrapalveluihin ja erilaisiin vaihtoehtohoitoihin. Tule tekemään yhteistyötä kanssamme.

3. Etsimme erilaisia toimitiloja 150 km säteellä Forssasta erilaisiin vaihtoehtohoitoja tarjoaviin hoitoihin ja koulutuksiin.

Tarjoamme:

1. Tarjoamme tiloja vuokralle vaihtoehtoishoitoihin yms. suorittamiseen. Tällä hetkellä tarjoamme Forssassa hoito- ja vastaanottotilaa vuokralle päivä- ja provisiovuokralla.

2. Vaihtoehtohoitaja tms. Tässä Sinulle loistava tilaisuus lisäansioihin vieraalla paikkakunnalla. Kiinnostaako kenties ansaita tantrahieronnalla lisätuloja?

Ota yhteyttä, jos kiinnostuit - Kysy lisää!
Puh. 040 526 0713

Päivitetty 13.9.2020

”Olen 38-vuotias hierojatar, jolla on kokemusta eroottisesta hieronnasta ja olen myös avoin erityistoiveille.” 

Jenna

Kevyttä ja hellää kosketusta

Tule rohkeasti kokeilemaan hellää ja ihanan energisoivaa hoitoa!
sydan

Askon Fan Club löytyy Sydämestä!