Yonihieronta-naiselle

Yonihieronta naiselle

Kesto 1 h. Hinta 130 €. Kesto 1,5 h. Hinta 160 €. Luksus tantra 2 h 250 €  (sis. alv. 24 %)

Yonihieronta hoitaa seksuaalisia traumoja ja on hyvin nautittava. Suosittelen kokeilemaan.


Hellivässä Yonihieronnassa käytetään pohjana Taolaista hierontaa ja hieronta on siis pitkälti sama kuin Taolainen hieronta, bonuksena yonihieronta päälle.

Hieronta voi parhaimmillaan tarjota apua monenlaisiin ongelmiin, jotka voivat johtua hyvin eri syistä. Usein taustalla kuitenkin vaikuttavat seksuaaliset pelot tai niiden eri muodot.

Kosketus on hyvin kevyttä ja hellää, jolloin sillä pyritään vaikuttamaan kehon energiaratoihin ja virtauksiin. Erilaiset hierontaliikkeet poistavat kuonaa kehosta sekä vapauttavat tukoksia, jolloin energia pääsee virtaamaan paremmin kehossa. Hoito sisältää siis myös energiahoitoa ja auranpuhdistusta.

Liikkeistä on apua väsymykseen, heikkoihin jalkoihin, kuukautisvaivoihin, masennukseen, hengitysvaikeuksiin, levottomuuteen, jännittämiseen, ummetukseen, unettomuuteen, niska- ja selkäkipuihin, haluttomuuteen, sekä kyvyttömyyteen kokea orgasmi.

Normaali kokonaisvaltainen Yonihieronta, jossa käydään hellävaroen läpi koko keho, on siis hyvin kokonaisvaltainen juuri siitä syystä, ettei mitään paikkoja jätetä hieromatta.

Sopii henkilöille, jotka haluavat tutustua hieman täydempiin tantrisiin hoitoihin lähemmin.

Hoito antaa hyvän olon yleensä useaksi päiväksi. Hoidon tekee Asko.

Kesto 1 h. Hinta 130 €. Kesto 1,5 h. Hinta 160 €. Luksus tantra 2 h 250 €  (sis. alv. 24 %)


Asiakaspalautteet

   Olen tyytyväinen, seksuaalinen lukkoni aukesi hoidossa, kun muistiin tuli lapsuuden torjuntakokemus hyväillessäni itseäni.
–Nina Tampereelta

Asko Nummela hieroo ja konsultoi