Taohieronta-molemmille-sukupuolille

Taolainen hieronta naiselle / miehelle

Kesto 1 h. Hinta  90 € (sis. alv. 24 %)

Taolainen hieronta tarjoaa apua moniin erilaisiin vaivoihin. Kannattaa kokeilla.

Klassinen hellivä Taolainen hieronta voi parhaimmillaan tarjota apua monenlaisiin ongelmiin, jotka voivat johtua hyvin eri syistä. Usein taustalla kuitenkin vaikuttavat seksuaaliset pelot tai niiden eri muodot.

Kosketus on hyvin kevyttä ja hellää, jolloin sillä pyritään vaikuttamaan kehon energiaratoihin ja virtauksiin. Erilaiset hierontaliikkeet poistavat kuonaa kehosta sekä vapauttavat tukoksia, jolloin energia pääsee virtaamaan paremmin kehossa. Hoito sisältää siis myös energiahoitoa ja auranpuhdistusta.

Liikkeistä on apua väsymykseen, heikkoihin jalkoihin, kuukautisvaivoihin, masennukseen, hengitysvaikeuksiin, levottomuuteen, jännittämiseen, ummetukseen, unettomuuteen, niska- ja selkäkipuihin, impotenssiin, ennenaikaiseen siemensyöksyyn, potenssiongelmiin, sekä kyvyttömyyteen kokea orgasmi.

Normaali kokonaisvaltainen Taolainen hieronta, jossa käydään hellävaroen läpi koko keho genitaalialueita lukuunottamatta. Hoito sopii niin naisille kuin miehillekin.

Sopii henkilöille, jotka haluavat tutustua tantrisiin hoitoihin lähemmin.

Hoito antaa hyvän olon yleensä useaksi päiväksi. Hoidon tekee Asko.

Kesto 1 h. Hinta  90 € (sis. alv. 24 %)

Asiakaspalautteet

  Koin hoidossa menneiden asioiden purkua ja se helpotti heti sen painavan tunteen kanssa, joka minulla oli jo pidempään ollut. Kiitos.
– Maija Nurmijärveltä 

Asko Nummela hieroo ja konsultoi