parihieronta-pareille

Parihieronta pariskunnalle

Kesto 1,5 h. Hinta 400 € (sis. alv. 24%) 

Parihieronta antaa pariskunnalle mahdollisuuden kokea kokokehon orgasmeja yhdessä samaan aikaan, vaikka hääpäivän kunniaksi.

Parihieronta on tarkoitettu pareille, jotka haluavat tulla yhdessä nauttimaan hieronnasta. Samanaikaiset yhteiset kokemukset tuovat oman hohtonsa hierontaan ja tekevät siitä unohtumattoman.

Parihieronta on erittäin suosittu hieronta ulkomailla. Nyt hieronta on mahdollista myös täällä Suomessa. Hierojia on kaksi eli mieshieroja hieroo naisen ja naishieroja hieroo miehen. Näin saadaan aivan uskomaton vaikutus ja hieronta johtaa unohtumattomaan yhteiseen kokemukseen.

Jos kumppanisi ehdottaa sinulle yhteistä tantrahierontaa, ei kannata hylätä ehdotusta, koska muuten hän tulee ehkä yksin. Kannattaa vastata myönteisesti ja tulla hakemaan yhteinen kokemus hoitavasta eroottisesta hieronnasta.

Hieronnassa ollaan alasti, mutta hierontatila on aina riittävän lämmin n. 25 astetta, jotta hierottavalla ei tule kylmä. Tantrahieronnassa on koko joukko erilaisia vaihtoehtoja valittavana.

Hierontaan kuuluu ensin rauhoittava tasapainoittava kokokehon hieronta molemmille, jonka jälkeen sukupuolielinten voimistava hieronta, joko yht'aikaa tai erikseen tehtynä. Kohottaa molempien seksuaalista energiaa, yhdistää, vapauttaa seksuaalisia pelkoja ja antaa eniten seksuaalista nautintoa.

"Sopii pareille, jotka haluavat paljon seksuaalista nautintoa hieronnasta ja haluavat oppia kokemaan kokokehon orgasmeja yhdessä kumppanin kanssa."

Kesto 1,5 h. Hinta 400 € (sis. alv. 24%)

Asiakaspalautteet

  Oli todella upea kokemus ja vaimoni sai tosi laadukkaan pitkän orgasmin. Olimme molemmat tyytyväisiä mukavaan ja ammattitaitoiseen palveluun.
– Rallu

   Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, vaikka todella pelkäsin tulla. Olihan mieheni jo pari vuotta yrittänyt saada minua tulemaan parihierontaan.
–Leena Turusta
Asko ja Maria hieroo ja konsultoi