Asko Nummela tantran ammattilainen

Asko Nummela

Tantrahieroja, -kouluttaja, tietoisuusvalmentaja, CEO

Rakkauden Paratiisin perustaja ja alan pitkäaikainen ammattilainen

Tantrakonsultti, hoitaja ja kouluttaja  

Toimialueina: 
Forssa - paikalla sovittaessa. 
Kotikäynnit lisämaksusta melkein mihin tahansa.

Esittely:
Asko on positiivinen, elämän myönteinen ja avarakatseinen henkilö, jonka opetustyyli on innostavaa ja humoristista.

Asko on toiminut tantran parissa vuodesta 2002 lähtien jolloin Asko perusti Tantra Clubin. Hän on auttanut monia löytämään oman seksuaalisuutensa ja vapautumaan estoista.

"Moniorgasmisuuden oppiminen ilman energiaa vievää siemensyöksyä on ikääntyvien miesten todellinen HELMI, aarre josta jokaisen miehen olisi hyvä tietää ja saada käytännön kokemusta.” -Asko toteaa.

Asko omaa moniorgasmisuuden taidon vuosien harjoittelun tuloksena ja haluaa jakaa tuota kallisarvoista tietoa muillekin.

Orgasmien kokemisen voimistaminen ja pitkittäminen tuovat parisuhteeseen todellista onnellisuutta, jonka eteen kannattaa nähdä hieman vaivaa. Elämä palkitsee tässä suhteessa ruhtinaallisesti ja sitä enemmän mitä vanhemmasta miehestä on kysymys.

”On ollut suunnaton ilo saada kohdata asiakkaita 16 eri maasta ja kulttuurista. Kuitenkin olen saanut huomata tyytyväisiä asiakkaita ympärilläni, vaikkei englanninkielen taitoni suinkaan ole kovinkaan kummoiset.” -Asko kuittaa.

Tervetuloa tutustumaan tantraan ja sivuston ainutlaatuiseen tarjontaan. Täältä löydät ennen kaikkea mielenkiintoisia tantrapalveluita, konsultaatioita, hoitoja ja hierontoja, sekä koulutuksia ja tapahtumia.  Tarjoamme yrityksenä turvallista tutustumista tantraan.

Teen hoitoja, konsultaatioita ja Neljän käden hierontaa, jolloin saat hierontaa naiselta ja mieheltä samaan aikaan. Hieromme myös pariskuntia.

Soittele numeroon 040 526 0713, niin katsotaan sopiva päivä ja aika tapaamiselle.

Lue tantrablogista tai MTV Uutisista lisää Askon ajatuksista skrollaamalla alaspäin.


"Tarjoamme yrityksenä turvallista tutustumista tantraan.”  - Asko Nummela


Tietoisuusvalmentaja Asko Nummelatantra palvelupuhelin

Palvelunumero tantraan ja seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa.

Etukäteismaksu 1,96 (€/min)

Varaa aika ja maksa
sydan

Askon Fan Club löytyy Sydämestä!