maria angeni.jpeg

Tantrasessio ryhmälle

Kesto 2,5 h. Hinta  480 € (sis. alv. 24%)

Session aikana käymme läpi tantrisen rakastelun perusasioita ja kulmakiviä. Opastamme Teitä ja teemme yhdessä erilaisia tantrisia harjoituksia. 

Oletteko kiinnostuneet oppimaan tantrisia asioita ja kehittämään itsestänne Tantrisen Rakkauden Jumalan tai -Jumalattaren? Voitte tulla sessioon pienenä ryhmänä opiskelemaan tantran salaisuuksia. Sessio ottaa aikaa kolme tuntia.
 
Session aikana käymme läpi tantrisen rakastelun perusasioita ja kulmakiviä. Näytämme asioita, opastamme teitä tai teemme yhdessä erilaisia tantrisia harjoituksia. Voitte esittää kysymyksiä ja saada vastauksia mihin tahansa tantrisiin asioihin.

Ohessa on esitetty alustava ohjelmarunko, jota voimme muokata toiveiden mukaan ja tehdä sessiosta mahdollisimman joustavan ja näin myös miellyttävän. Tantrassa kuitenkin pyritään olemaan tässä hetkessä, ja siksi lopullinen ohjelma syntyy usein vasta session kuluessa ryhmän energian ja kulloisen tilanteen mukaan.

Alustava ohjelma

Aluksi voimme tehdä lyhyen auranpuhdistuksen ja kertoa jotain energioista, sekä auran puhdistamisen tärkeydestä, yms. Teemme pienen yhdistävän chakra-meditaation ja tasapainotamme seksuaalisen energian sydämen energian kanssa. Tantrinen otsasuudelma tasapainottaa aivokäyrät samaan sykliin ja antaa näin paremmat lähtökohdat tantriselle tuokiolle. Tarvittaessa voimme tasapainottaa chakroja myös kivien kanssa. Kivet antavat lisää harmonista energiaa ja jos olet herkkä, voit tuntea sen.

Sitten opettelemme pc-lihasjumpan ja kuinka voimme saada lisää seksuaalista energiaa ja mielihyvähormoneja jumpan avulla. Seksuaalinen nautinto kasvaa huomattavan paljon jumpan tuomien hyötyjen kautta. Jumppa vaikuttaa myös positiivisesti ehkäisten miesten yleisintä syöpää, eturauhasyöpää. Molemmilla sukupuolilla jumppa estää virtsankarkailua vanhemmalla iällä.

Kuinka voimme oppia oikean hengityksen ja nostaa seksuaalista energiaa sydämen tasolle. Tämä on hyödyllistä ja tarpeellista useiden orgasmien kokemisen kannalta, jotka siis ovat mahdollista myös miehille. Pitää avata lukot ja oppia oikea tekniikka moniorgasmeista nauttimiseksi.

Kuinka on mahdollista molempien saada nautittavampia, pidempiä, sisäisiä, kokokehon orgasmeja ja kuinka mies voi tehdä sen ilman ejakulaatiota. Asia on tantrisen rakastelun kulmakiviä ja parantavan eheyttävän seksin perusedellytys.

Voimme myös tutustuttaa teidän tantrisiin parantaviin asentoihin ja kertoa tärkeitä asioita asennoista ja energioista. Voimme opetella tantrista hierontaa ja hieroa sinut/teidät jos niin haluatte. Toki myös muut variaatiot ovat mahdollisia toteuttaa. Naisena voit kokea seksuaalisen energian kasvun ja kuinka se auttaa sinua seksuaalisissa nautinnoissa ja kuinka tulet enemmän onnelliseksi. Miehenä voit opetella ejakulaation kontrollia ja kuinka voit jättää seksuaalisen energian sisälle kehoosi. Sitten voit olla enemmän energinen ja onnellinen, sekä aina valmis seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Lopuksi voimme keskustella kanssanne ja kertoa miten voitte tehdä parempaa tantraa kotona puolisosi kanssa tai yksin.

Tehkää unelmistanne totta ja tilatkaa aika tantriseen sessioon. Session voi toki tilata myös puhelimitse ja maksaa sitten Forssassa paikan päällä.

Namaste

Kesto 2,5 h. Hinta  480 € (sis. alv. 24%)

maria ja asko opastavat teitä