maria angeni.jpeg

Tantrasessio miehelle

Kesto 1,5 h. Hinta  220 € (sis. alv. 24%)

Session aikana käymme läpi tantrisen rakastelun perusasioita ja kulmakiviä. Opastamme Sinua ja teemme yhdessä erilaisia tantrisia harjoituksia. 

Oletko kiinnostunut oppimaan tantrisia asioita ja kehittämään itsestäsi Tantrisen Rakkauden Jumalan. Kokeile silloin tantrista sessiota. Voit tulla sessioon miehenä opiskelemaan tantran salaisuuksia. 

Session aikana käymme läpi tantrisen rakastelun perusasioita ja kulmakiviä. Näytämme asioita, opastamme sinua tai teemme yhdessä erilaisia tantrisia harjoituksia. Voit esittää kysymyksiä ja saada vastauksia mihin tahansa tantrisiin asioihin.

Ohessa on esitetty alustava ohjelmarunko, jota voimme muokata toiveiden mukaan ja tehdä sessiosta mahdollisimman joustavan ja näin myös miellyttävän. Tantrassa kuitenkin pyritään olemaan tässä hetkessä, ja siksi lopullinen ohjelma syntyy usein vasta session kuluessa ryhmän energian ja kulloisen tilanteen mukaan.

Alustava ohjelma

Aluksi voimme tehdä lyhyen auranpuhdistuksen ja kertoa jotain energioista, sekä auran puhdistamisen tärkeydestä, yms.

Teemme pienen yhdistävän chakra-meditaation ja tasapainotamme seksuaalisen energian sydämen energian kanssa. Tantrinen otsasuudelma tasapainottaa aivokäyrät samaan sykliin ja antaa näin paremmat lähtökohdat tantriselle tuokiolle. Tarvittaessa voimme tasapainottaa chakroja myös kivien kanssa. Kivet antavat lisää harmonista energiaa ja jos olet herkkä, voit tuntea sen.

Sitten opettelemme pc-lihasjumpan ja kuinka voimme saada lisää seksuaalista energiaa ja mielihyvähormoneja jumpan avulla. Seksuaalinen nautinto kasvaa huomattavan paljon jumpan tuomien hyötyjen kautta. Jumppa vaikuttaa myös positiivisesti ehkäisten miesten yleisintä syöpää, eturauhasyöpää.

Kuinka voimme oppia oikean hengityksen ja nostaa seksuaalista energiaa sydämen tasolle. Tämä on hyödyllistä ja tarpeellista useiden orgasmien kokemisen kannalta, jotka siis ovat mahdollista myös miehille. Pitää avata lukot ja oppia oikea tekniikka moniorgasmeista nauttimiseksi.

Kuinka on mahdollista saada nautittavampia, pidempiä, sisäisiä, kokokehon orgasmeja ja kuinka mies voi tehdä sen ilman ejakulaatiota. Asia on tantrisen rakastelun kulmakiviä ja parantavan eheyttävän seksin perusedellytys.

Miehistä noin 70 % on onnistunut saamaan uudenlaisia orgasmeja sessioiden jälkeen tajuttuaan orgasmien syntymekanismin.

Voimme myös tutustuttaa sinut tantrisiin parantaviin asentoihin ja kertoa tärkeitä asioita asennoista ja energioista. Voimme opetella tantrista hierontaa ja hieroa sinut jos niin haluat. Toki myös muut variaatiot ovat mahdollisia toteuttaa. 

Lopuksi voimme keskustella kanssasi ja kertoa miten voit tehdä parempaa tantraa kotona puolisosi kanssa tai yksin.

Tee unelmistasi totta ja tilaa aika tantriseen sessioon. Session voi toki tilata myös puhelimitse ja maksaa sitten Forssassa paikan päällä.

Namaste

Kesto 1,5 h. Hinta 220 €.  (sis. alv. 24 %)

maria tantrahieronta