onnellinen pariskunta

Kiitollisuuden voima toiveiden magneetiksi

4.2.2021 – Asko Nummela / tantrakonsultti, hoitaja ja kouluttaja

Kiitollisuus saa aikaan toiveiden toteutumisen. Miksi ihmeessä näin voisi olla? 


Moni varmaan pohtii ainakin joskus sellaista asiaa, kuin mitä on olla kiitollinen. Miltä se tuntuu ja miksi silloin olo on jotenkin todella selvä ja onnellinen. Ei ole olemassa mitään sellaista, mikä tekisi levottoman olon, tai puhumattakaan siitä, että se laittaisi adrealiinin virtaamaan. Kiitollisuus tuntuu siis hyvältä. Oletko koskaan tuntenut kiitollisuutta?

Kiitollisuus saa aikaan toiveiden toteutumisen. Miksi ihmeessä näin voisi olla? Kiitollisena kaikki tuntuu niin hyvältä ja silloin se mitä ajattelen, nauttii kuin myös siitä samasta kiitollisuudesta, mistä minäkin nautin. Tämä hyvä sitten palkitaan hyvällä.

"Kiitollinen ihminen lähettää hyvää energiaa sydämestään käsin kiitollisuuden hetkinä. Siksi se on voimakas luomisen tila. Kiitollisuuden energia saa aikaan myös hyvää itse kohteessa."Otetaan yksi esimerkki tähän kohtaan. Minulla on pihassa omenapuu. Se on ollut hieman sairas jo silloin kun tulin tähän asumaan. Omenat ovat kuitenkin vuosi vuodelta parantuneet. Olen ollut kiitollinen jokaisesta syödystä omenasta ja kiittänyt puuta mielessäni hyvänmakuisista omenoista. Sen jälkeen puu alkoi tiputtamaan omenoitaan juuri minulle. Mitä tällä tarkoitan. Usein kun kuljen puun alta, se pudottaa eteeni juuri sellaisen hyvänmakuisen omenan, josta ihan oikeasti pidän. Osoitan puulle kiitollisuutta ajatuksin siitä, että antoi minulle juuri tuon punaisen ja maukkaan omenan. Silloin puu nauttii kiitollisuuteni hyvästä energiasta.

Esimerkkini oli omenapuusta, mutta se voisi aivan hyvin olla myös ihmissuhteista. Tantrassa esim. ajatellaan hyvin samalla tavalla, kuin omenapuun kanssa.

Olemme kiitollisia kustakin suhteesta ja kaikesta siitä, mitä se suhde meille antaa. Tämä koskee tietysti aivan kaikkea elämässä.

"Tantrakin on rakkauden jakamista ja silloin luomme itsellemme Paratiisin kotiin tai mihin milloinkin, missä kulloinkin olemme."


Keskitymme antamaan hyvää ja kohde kyllä vaistoaa sen, vaikkei sitä tiedostaisikaan. Rakkauden energia muuttaa aina kohdetta ja jos joskus tuntuu siltä, ettei se nyt toimi, niin kannattaa miettiä tunteitaan, mitä koit juuri silloin.

Olemmeko todella lähettämässä tai lähettäneet energiaa kiitollisuuden tuoman onnellisuuden kanssa. Vai kenties ärtymyksen ja pienen tyytymättömyyden kera. Silloin emme ole lähettäneet oikeata energiaa.

Toisinaan voi tuntua siltä, että kohde toimii vielä enemmän itsekkäästi, kuin ennen ajatusenergian lähettämistä. Korostan, ettei tässä tarvita tietoista ajatusenergian lähettämistä, vaan pelkkä kiitollisuus jostain riittää. Joskus kohteen "paraneminen" tarvitsee "överiksi" laittamisen, ennen kuin kohde huomaa "arvelluttavan" toimintatavan itsessään. Överiksi menokin siis loppupelissä palvelee Rakkauden energiaa.

Menikö liian vaikeaksi? Ei hätää. Toimin Rakkauden Paratiisin -valmentajana ja voin auttaa Sinua monin eri tavoin. Ota yhteyttä, jos haluat jutella lisää.

Asko Nummela
Rakkauden Paratiisin asiantuntija
040 526 0713

tantra palvelupuhelin
Asko Nummela neuvoo ja opastaa

Asko Nummela

Tantrakonsultti / hoitaja / kouluttaja

040 526 0713
asko@numfidea.fi