onnellinen pariskunta

Jos rakkaus ei kohtaa, mitä vaihtoehtoja meillä on?

2.9.2019 – Asko Nummela / tantrakonsultti, hoitaja ja kouluttaja

Ajattelin kirjoittaa hyvin ajankohtaisesta aiheesta rakkaudesta ja miten rakkaus ihmisten välillä ilmenee ja miksi se ei kohtaa rakastavaisten kesken.


Usein etsimme rakkautta suhteessamme, mutta emme kuitenkaan tunne enää välttämättä mitään kumppanimme välillä. Onko kaikki silloin menetetty, vai onko vielä toivoa olemassa? Työssäni tantrisena ohjaajana ja valmentajana olen saanut kohdata hyvin monenlaisia tarinoita ja ihmiskohtaloita. Sanoisin, että aina on toivoa tietenkin paremmasta ja varsinkin silloin jos yritämme herättää jo ”kuihtuneen” suhteen uudelleen henkiin, elämään Rakkaudessa ja siinä valtavassa virrassa, johon meidät on tarkoitettu ja luotu elämään.

Entä jos kumppanimme ei vastaa siihen? Tämä on hyvin yleistä. Kumppani saattaa jopa kokea ”lämpenemisen” jotenkin oudoksi ja kummaksua yllättäen uudenlaista toimintapaa. Pahimmillaan saatetaan epäillä jopa pettämisestä, tai jonkinlaisesta pelleilystä.

Oli niin tai näin, yleensä toivottua tulosta ei synny. Tai jos se syntyy, syy voi olla jossain muualla, peloissa tai syvissä tunteissa, joita ei hevillä edes tunnisteta omikseen.

Tulosta voi myös toki syntyä, muttei se välttämättä tuota toivottua pysyvää tulosta, vaan kumppani saattaa peloissaan reagoida siten, että pelätään puolison menettämistä. Usein tässä kohdin astuu mukaan pelko kaikesta uudesta ja mitä muutoksia se tuo elämään. Yhtäkkiä ei halutakaan luopua vanhasta tylsästä elämästä, vaan halutaankin pelon varjolla pitää kiinni siitä kynsin ja hampain.

Kuitenkaan kyse ei ole rakkaudesta, vaan enemmänkin totutuista tavoista ja menettämisen pelosta. Suhde saattaa olla hyvin ”kuollut”, mutta silti sitä saatetaan pitää väkisin hengissä. Toivotaan jotain parempaa joskus tapahtuvaksi. Näin ei kuitenkaan useinkaan tapahdu. Mikään ei korjaannu itsestään noin vain. Tarvitaan ajatuksia ja tekoja, jotta voidaan korjata jotain, tai parhaimmillaan synnyttää uutta jo harmaaksi sävyttyneeseen suhteeseen.

Tantrinen sessio voi tarjota apua tilanteeseen


Tantrinen sessio voi tässä vaiheessa auttaa, varsinkin jos molemmat kumppanit haluavat korjata suhteensa kuntoon. Jos jompi kumpi vastustaa, niin hän ilmeisesti haluaa erota ja ilmaista sen näin, kertomatta sitä täysin suorin sanoin kumppanilleen.

"Rakkautta ei voi pakottaa löytymään, sitä ei voi väkisin synnyttää suhteeseen, vaikka sitä suhteessa olisi ollut kuinka ja paljon aikoinaan."


Käännä rohkeasti uusi lehti elämässäsi


Silloin on uuden aika. On aika kääntää uusi lehti elämässä. Siivota itsensä vanhasta. Luopua omista haluistaan ja antaa toisen mennä. Päästää toinen vapaaksi ja sitä kautta myös vapauttaa itsensä toimimattomasta suhteesta.

Omaisuudesta tai lapsista ei kannata murehtia. Usein lapset ovat vaistonneet vanhempien suhteen oikean tilan. Toisinaan he voivat jopa syyttää itseään vanhempien huonoista väleistä.

Lapset ovat tottuneet tuplamäärään vanhempia ja se on nykyään hyvin yleistä. Koteja saattaa olla kaksittain ja huoltajien määrän tuplaantuessa tilanne ei ainakaan yleensä pahene. Lapset saavat enemmän valinnan mahdollisuuksia. Missä he haluavat olla milloinkin ja miten lasten huolto voidaan tuottaa siten, että kaikki voittavat ja ovat tyytyväisiä ratkaisuihin.

Omasta rakkaudesta ei sovussa eronneiden vanhempien tarvitse murehtia. Jokaiselle löytyy aina joku sopiva, vakka kantensa valitsee -sanotaan. Näin se menee. Nykyään on menossa suhteiden uusjako. Parisielut ja kaksoisliekit löytävät toisiaan. Heidän onnensa on yleensä moninkertainen tavalliseen karmiseen suhteeseen verrattuna. Heilä on usein samat kiinnostuksen kohteet ja he nauttivat varmasti toistensa seurasta runsain mitoin.

Seksielämä kokee Taivaallisen muutoksen


Seksielämä kokee myös yleensä huomattavan muutoksen. Rakastelu menee yleensä heti ns. Taivastasolle, jolla koetaan aivan uusia ulottuvuuksia rakastelun eri tasoilla. Rakastelu ei ole enää pelkkää seksiä, vaan siihen astuu mukaan yhteinen Jumalallinen puoli, joka saa meidät värähtelemään joka tasolla aivan uudella tavalla.

Usein elämässä saa palkintoja vasta, kun ensin itse tekee jotain oman elämänsä eteen. Laittaa järjestykseen itsensä ja näin voi kohdata jotain sellaista, mitä emme ikinä olisi uskonut tapahtuvaksi.

Kaikki on kuitenkin meidän valinnoista kiinni. Vain me päätämme, mihin menemme ja keiden kanssa.

Blogin kirjoittaja Asko Nummela on tantrakonsultti ja -ohjaaja. Hyväntuulinen valmentaja, joka voi opastaa Sinut aivan uusiin ulottuvuuksiin Rakkautesi Maailmassa.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostus heräsi.

Asko Nummela
Rakkauden Paratiisin asiantuntija
040 526 0713

tantra palvelupuhelin
Asko Nummela neuvoo ja opastaa

Asko Nummela

Tantrakonsultti / hoitaja / kouluttaja

040 526 0713
asko@numfidea.fi