Tantrablogi

Saavuit Rakkauden Paratiisin tantriseen blogiin, jossa käsittelemme tantraan liittyviä asioita. Tantra on paljon muutakin, kuin vain seksiä. Tutustu aiheeseen avoimin mielin ja mieti, mitä tantra voisi tarjota juuri Sinulle, ole hyvä.

Päivitetty 6.11.2022

asko syksy.jpeg
onnellinen pariskunta

Tantralla parempaa vointia arjen harmauteen

16.3.2021 – Asko Nummela / tantrakonsultti

Hei olen Asko Nummela, yksi Suomen median tunnetuimmista tantrakonsulteista. Olen konsultoinut kaikenikäisiä ihmisiä, opiskelijoista tohtoreihin, Suomesta Brasiliaan, eli toimin myös kansainvälisesti teeman parissa ja asiakkaita on ollut 16 maasta.

Lue lisää tantrasta
kiitollisuuden voima

Kiitollisuuden voima toiveiden magneetiksi

4.2.2021  – Asko Nummela / tantrakonsultti

Moni varmaan pohtii ainakin joskus sellaista asiaa, kuin mitä on olla kiitollinen. Miltä se tuntuu ja miksi silloin olo on jotenkin todella selvä ja onnellinen. Ei ole olemassa mitään sellaista, mikä tekisi levottoman olon, tai puhumattakaan siitä, että se laittaisi adrealiinin virtaamaan. Kiitollisuus tuntuu siis hyvältä. Oletko koskaan tuntenut kiitollisuutta?

Lue lisää kiitollisuudesta
rikkimennyt suhde

Jos rakkaus ei kohtaa, mitä vaihtoehtoja meillä on?

2.9.2019  – Asko Nummela / tantrakonsultti

Ajattelin kirjoittaa hyvin ajankohtaisesta aiheesta rakkaudesta ja miten rakkaus ihmisten välillä ilmenee ja miksi se ei kohtaa rakastavaisten kesken.

Lue lisää rakkaudesta
Kosminen tantra

Kosminen tantra takaisin paluun tueksi

28.8.2019  – Asko Nummela / tantrakonsultti

Kerron blogissani hieman kosmisesta tantrasta ja mitä se oikein pitää sisällään, keille se sopii ja miksi. On tullut siis aika paljastaa kosmisesta tantrasta ja siihen kuuluvista asioista. Toki itsekin olen tällä tiellä vasta aloittelija, mutta jonkinlainen pohja minulla on johtuen kosmisesta taustastani, sekä vuosien ahkerasta opiskelusta. Suomeksi sanottuna olemme siis kotoisin kosmoksesta, jossa olemme kehittyneet yksilölliseksi persoonaksi monien muiden tavoin.

Lue lisää kosmisesta tantrasta
rikkimennyt suhde

Kun seksi ei miestäni enää kiinnosta

2.2.2014  – Asko Nummela / tantrakonsultti

Mitä tehdä kun seksi ei enää kiinnosta kumppania. Törmäsin kyseiseen artikkeliin Facebookissa ja ajattelin kirjoittaa siitä omat ajatukseni blogiin. Kysyn myös teidän mielipidettä asiaan.

Lue lisää kun seksi ei enää kiinnosta
Pyhä eroottinen kosminen tantra

Pyhä kosminen eroottinen tantra

24.10.2002– Asko Nummela / tantrakonsultti

Oikeastaan kaikki alkoi tästä Henkimaailma –lehteen kirjoittamasta artikkelista. Elettiin vuotta 2002 ja tantra oli melko uutta meillä Suomessa. Kehitin meitä Suomalaisia varten Tantran neljän askeleen ohjelman, josta myös julkaisin osia lehdessä.

Lue lisää pyhästä kosmisesta eroottisesta tantrasta
tantra palvelupuhelin
Asko Nummela neuvoo ja opastaa

Asko Nummela

Tantrakonsultti / hoitaja / kouluttaja

040 526 0713
asko@numfidea.fi