Konsultoinnit

Tanrisissa konsultaatioissa voimme keskustella eteen tulevista asioista luottamuksella.

Kysy lisää...

Saatavilla olevat konsultaatiot


Tantrinen konsultointi etänä

Haluatko kenties tantrisia neuvoja tai ratkaista parisuhteen ongelmia ja haasteita. Silloin tämä konsultaatio sopii juuri sinulle.

Konsultaatio on helpoin tantran opiskelumuoto, koska sen voi tehdä puhelimitse tai tietokoneen välityksellä skypen avulla.

Käytössämme on webkamera, joten äänen ja kuvan välittäminen internetin välityksellä on mahdollista mihin tahansa paikkaan tai maanosaan maailmassa.

Etäkonsultaatio kestää 30 min. ja maksaa 40 eur.

Konsultaation voi pitää melkein mistä tahansa tantrisesta asiasta. Olemme kuitenkin laatineet tähän valmiiksi muutamia vaihtoehtoja, kuten parisuhdekoulu, rakkauskoulu, rintojen hoito-ohjelma, ejakulaation hallinta ja peniksen kasvatus. Tottakai konsultaatiossa voi ratkaista suhteeseen liittyviä ongelmia.

Voit esittää kysymyksiä ja saada vastauksia mihin tahansa tantrisiin asioihin.

Bonuksena klubijäsenyyttä 1 vuosi Tantra Club -sivustolla.

Kesto 30 min.. Hinta 40 €. (sis. alv. 24 %)

Tantrinen konsultointi livenä

Henkilökohtainen konsultaatio tapahtuu kasvotusten, joten tiedon saaminen ja asioiden ymmärtäminen on helpompaa ja mukavampaa kuin puhelimen tai netin välityksellä.

Konsultaatioihin voi tulla joko yksin tai ystäväsi kanssa yhdessä. Voitte kysellä luottamuksellisesti mieltä askarruttavista asioista ja näin edetä tantrisella nautinnollisella polulla kohti yhteistä seksuaalista ekstaasia.

Konsultaation voi pitää melkein mistä tahansa tantrisesta asiasta. Olemme kuitenkin laatineet tähän valmiiksi muutamia vaihtoehtoja, kuten parisuhdekoulu, rakkauskoulu, rintojen hoito-ohjelma, ejakulaation hallinta ja peniksen kasvatus.

Tottakai konsultaatiossa voi ratkaista parisuhteeseen tai henkiseen hyvinvointiin liittyviä ongelmia.

Konsultaatio kestää 1 tunnin ja maksaa 70 €

Haluatko keskustella tantrasta henkilökohtaisesti tapaamisen yhteydessä, jos niin tämä konsultaation muoto on silloin juuri sinulle. Konsultaation pitää tantrakouluttaja Asko Nummela.

Tee unelmistasi totta ja tilaa aika tantriseen konsultaatioon. Konsultoinnin voi toki tilata myös puhelimitse ja maksaa sitten Forssassa paikan päällä.

Bonuksena 1 vuosi klubijäsenyyttä Tantra Club -sivustolla.

Kesto 1 h. Hinta 70 €. (sis. alv. 24 %)

Tantrinen webinaari

Järjestän myös webinaareja, joihin pääsee osallistumaan internetin kautta.

Webinaarit ovat live-lähetyksiä, joihin kuka tahansa täysi-ikäinen voi osallistua. Webinaarit koostuvat erilaisista moduuleista. Moduulit taas koostuvat tantran eri osista.

Webinaareissa on useampi osallistuja ja chat-laatikko keskusteluja varten. Osallistujat eivät näe toinen toisiaan webinaarin aikana.

Tantrinen webinaari kestää 1 tunnin ja maksaa 50 €

Webinaarin pitää tantrakouluttaja Asko Nummela.

Webinaareja järjestetään ajoittain. Liittyäksesi webinaareihin, pyydämme liittymään sähköpostilistallelle alempana olevasta linkistä.

Bonuksena 1 vuosi klubijäsenyyttä Tantra Club -sivustolla.

Kesto 1 h. Hinta 50 €. (sis. alv. 24 %)

Varaa verkkokaupasta


Asko Nummela

Tantrakonsultti / hoitaja / kouluttaja

040 526 0713
asko@numfidea.fi